Azië,  Bali,  Indonesië

Allereerste keer in Azië: Bali it is!!!

Na mijn reis op Cuba in 2018 wilde ik graag weer naar een verre bestemming. Omdat ik in 2021 begin met mijn wereldreis en tot die tijd niet al te vaak meer op vakantie ga, wilde ik alvast oefenen met mijn backpack. Na Cuba was de keuze snel gevallen op Bali sinds ik een prachtige video zag op YouTube van een leuk Nederlands stelletje wat de hele wereld over reist van de website: https://www.saltinourhair.com/

Ik ben in mei 2019 op Bali geweest met mijn beste vriend en Bali was dus inderdaad geweldig! De reisverslagen volgen nog maar ik heb wel al een videoverslag in elkaar gezet met alle hoogtepunten van 2,5 week Bali!

En ja… Ik heb inderdaad wat afgegild daar op Bali met alle hoge schommels, glijbanen en wildwater tubes 🙂

Kortom, Bali is echt een aanrader! Ja het is ongelooflijk ver vliegen. Wat een zit zeg! Zelfs met tussenstop van een paar uurtjes om even je benen te kunnen strekken. En toen ik weer thuis was zei ik nog dat ik voorlopig niet meer zo ver weg wil, maar het begint alweer flink te kriebelen en heb heimwee naar het heerlijke Indonesische eten 😉

Op de beelden zie je o.a. Canggu, Ubud, Nusa Lembongan, Nusa Penida, Sanur en het noorden van Bali: De prachtige watervallen in de omgeving van Lemukih!

P.s. mocht het beeld niet zo heel scherp zijn, pas dan bij de instellingen de kwaliteit aan naar 1080p!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *