Wereldreis

362 dagen op wereldreis geweest!

Ja ik weet het.. Ik heb al een hele tijd niets meer met deze website gedaan.. Sorry sorry sorry! Zeker voor de mensen die verder geen social media accounts hebben zoals Instagram of Facebook, is deze website de enige manier om mij te volgen op mijn wereldreis.

Maar… Ik ga nieuw leven in deze website blazen! Eerst maar eens vertellen waar ik mij nu bevind.
Op dit moment ben ik thuis in Nederland! Mijn wereldreis startte op 20 december 2020 en ik was weer terug in Nederland op 17 december 2021 om mijn familie te verrassen!

Maar ben ik nu dan klaar met mijn reis? Nee! Ik heb eventjes een break voordat ik begin maart weer m’n backpack ga inpakken voor mijn wereldreis 2.0 !

Welke landen heb ik uiteindelijk allemaal bezocht in 2021! Naast natuurlijk Mexico (waar ik uiteindelijk 6 maanden in totaal ben geweest), ben ik daarna nog 3 maanden in Guatemala geweest, 1 maand in Honduras, 1 maand in de USA en 5,5 week in Colombia voordat ik weer naar huis ging om m’n moeder te verrassen voor haar verjaardag en de volgende dag ging ik naar mijn vader toe om hem te verrassen 🙂

Nu dus eventjes lekker genieten van de Hollandse boterhammen met kaas en de stamppotjes voordat ik begin maart hopelijk af kan gaan reizen naar Sri Lanka en heel misschien Thailand!! Maar niets is nog zeker vanwege de pandemie natuurlijk. Ik wacht op het laatste moment ergens in februari met het regelen van visa en het boeken van tickets. Mocht het allemaal te lastig worden met de inreis regels voor Azië, dan ga ik wellicht toch weer terug naar Colombia om daar mijn reis af te maken en vervolgens naar Peru en Ecuador te gaan. Ik verzin weer terplekke en op het laatste moment waar ik heen ga. Dat is natuurlijk het beste in deze Corona tijdperk…

Ik wil de komende tijd gebruiken om deze website weer een beetje te updaten en wat leuke foto’s en berichten erop te zetten. Ik heb genoeg foto’s gemaakt natuurlijk 😉 Ik weet nu dat ik het niet volhoud om elke week een week update te plaatsen op deze website dus ik wil zodra ik weer op reis ben, een maandelijkse update gaan plaatsen 🙂

Eén reactie

  • Annita

    Hé Monique,
    Hoe gaat het met je en is je eerste bestemming nog Sri Lanka geworden? Geniet ervan maar dat doe je wrl! 😀🏖☀️👍 groetjes Annita🙋🏼‍♀️

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *